Print Friendly, PDF & Email

DE  LEUKSTE  HOED  2014.

Op ons lavendelfestival hebben wij de gasten uitgenodigd om een leuke hoed op te zetten als zij komen. Dat doen wij al enkele jaren en daar wordt steeds meer gehoor aan gegeven. Mogelijk mede omdat wij er een leuke prijs aan verbinden in de vorm van een high tea voor 2 personen.

Het leek ons namelijk leuk om tijdens ons festival mensen met een hoed uit te nodigen. Veel vrouwen hebben wel ergens een hoed liggen die ooit gekocht is voor een bruiloft of ander feest. De meeste vrouwen dragen die hoed nooit meer. Er moet voor het dragen van een hoed wel een reden zijn. Daarom nodigen wij ze uit de hoed eens uit het stof te halen en naar ons Lavendelfestival te komen. Dan wordt die ook nog eens gebruikt. En… het brengt ook nog een leuke sfeer. Dit jaar hadden wij ongeveer 23 personen die een leuke hoed hadden opgezet. Op deze pagina treft u enkele genomineerde hoedjes aan.

De winnaar van de leukste/mooiste hoed Lavendelfestival 2014 is geworden:

Nr. 16. Mevrouw Henny Bakker. We hebben inmiddels met haar contact gezocht en zullen binnenkort haar de prijs overhandigen. Van harte gefeliciteerd.

 

 

 IMG_0300  

   IMG_1466IMG_1464
 IMG_1478    IMG_1472