Print Friendly, PDF & Email

Lavendelboerderij Ruitenborgh is sinds de herfst 2008 volledig operationeel.

De naam is bewust gekozen omdat lavendel een heel oude geur is en nagenoeg iedereen kent de plant die al geurt als je er maar even aankomt. Voorts kennen wij het woord lavet. Dat woord komt via het woord lavare ook in onze taal voor. Het Franse woord laver betekent ook wassen. Lavendel heeft in de taal dus alles te maken met wassen.

Onze onderneming is als een VISITORS CENTER (bezoekerscentrum) opgezet naar Engels voorbeeld. Productie van parfum zeep- en zeepproducten, bad, body -en cadeaushop, koffie en thee restaurant, wellness BenB en lavendeltuin. Om u meer bekend te maken met de geheimen van zeep en parfum geven wij tevens aan groepen presentaties en verzorgen een bezoekjes aan de zeepmakerij.

Weet u hoe en waar zeep van gemaakt wordt? En wat denkt u van het verkrijgen van de heerlijk geurende essentiële olie van Lavendel? Hoe krijg je nu een geurtje gevangen in een flesje? Hoe dat gaat kunt u bij ons komen beluisteren en bekijken.

Tijdens onze presentatie leggen wij u dat allemaal uit. Er worden door ons regelmatig speciale dagen georganiseerd om u een kijkje te laten nemen in ons bedrijf. U treft op deze website steeds de actuele informatie aan.