Print Friendly, PDF & Email

Producten van Truefitt and Hill

Truefitt and Hill is in 1805 opgericht en bestaat dus al meer dan 200 jaar. Zij zijn ’s werelds oudste barbier die zelfs onder een koninklijk etiket mogen opereren.

Er zijn ook nog vestigingen van barbierwinkels in London, Chicago, New York, Dubay, Las Vegas en Toronto.

Zij hebben 200 jaar ervaring als het gaat om de verzorging van de man. Heel veel wereldbekende personen, waaronder bijvoorbeeld Charles Dickens, Sir Winston Churchill, Danny Key, John Wayne, Frank Sinatra, Fred Astaire, Cary Grant etc.  zijn daar al geweest om zich te laten scheren. Heren, het is daar een belevenis! Bent u in Londen dan moet u even daar naar toe om u te laten scheren. Je waant je echt in de vorige eeuw.

Truefitt and Hill is voor ons dan ook precies een bedrijf die producten heeft om bij ons in de winkel op te nemen en voor u klaar liggen. Het zijn werkelijk stuk voor stuk goede producten. Van bijna iedere geur zijn cologne, aftershave en aftershave balm, scheercreme, zeep en douchegel te verkrijgen. Wij voeren voornamelijk de cologne en aftershave.

Wilt u meer productinformatie dan kunt u bijvoorbeeld even op hun website kijken onder de naam  www.truefittandhill.co.uk 

Heeft u over de producten van Truefitt and Hill nog vragen, schroom dan niet om ons te bellen. Wij willen u graag verder helpen.

De producten die wij in de winkel hebben, staan ook in de webwinkel.

Deze producten kunt u in het Noorden van Nederland zeker niet vinden. U kunt ze dus alleen bij ons in Nieuwediep Drenthe verkrijgen.