Print Friendly, PDF & Email

Lavendelboerderij Ruitenborgh  Koffie- en Theeschenkerij

Bent u het eventjes zat, dan kunt u eens lekker bij ons genieten van de gezellige lunchroom annex koffie- en theeschenkerij.

U kunt bij ons terecht voor:

 • KOFFIE: gewoon een lekker kopje koffie maar ook espresso en cappuccino of voor de gezelligheid een kannetje koffie. Wilt u nog wat anders dan hebben wij voor u een gezellige CONA percolator die de koffie op uw eigen tafel filtert.

   

 • THEE: wij hebben voor u een grote keuze uit theebuiltjes, maar een kopje thee uit een kannetje gezet met losse echte Twinings thee, dat is zo nog lekkerder. 

   

 • LEKKERS: als u dan toch eens uit bent om koffie of thee te drinken dan hebben wij er natuurlijk wat lekkers bij. Kijkt u maar op de menukaart wat wij zoal hebben. Onze specialiteit zijn de Engelse scones. U kunt bijvoorbeeld ook een schaaltje chocolaatjes erbij bestellen. 

   

 • LUNCH: voor de lunch kunt u bij ons terecht voor een lekkere tosti. Voor groepen hebben wij een Engelse lunch met sandwiches en scones. Of een Engelse ploughmanslunch? Dat is dan weer eens iets anders.

   

 • TEA SPECIALS: Wij zijn Engels en een beetje Frans georiënteerd dus dan kan natuurlijk de Engelse Cream Tea, de Afternoon Tea en de High Tea niet ontbreken. Kom dat maar eens proeven. De gasten die al geweest zijn waren allen zeer te spreken over het resultaat.

Voor de High Tea en Lunch is het raadzaam even van te voren te reserveren.

0599-648532    

Voor openingstijden zie onder algemene informatie.

P.S. Als de koffie- theeschenkerij open is dan is ook de winkel open. U kunt daar dan gerust eventjes een kijkje nemen.