Print Friendly, PDF & Email

HUIDVERZORGING VOOR MANNEN

De tendens is al ingezet, de man gaat zijn huid beter verzorgen en dat is maar goed ook. Dat moet ook een reden hebben natuurlijk. Dat wordt niet duidelijk gemaakt door de reclame. De verkoop staat dan voorop en men probeert vaak alleen maar de geurtjes in de vorm van after shave of i.d. te verkopen. Maar er is meer dan alleen dat.

Het overgrote deel van de mannen staat niet stil bij het feit dat ze toch telkens weer met messen over de huid gaan. We willen zo glad mogelijk zijn en dat laat ongetwijfeld schade op de huid achter, dat was vroeger zo en dat is nog zo. Het is daarom goed eens na te denken over herstel en verzorging van de geschoren huid, dat is waar het om draait. Kwaaltjes blijven vaak achter in de vorm van branderigheid, vlekken, ingegroeide haren etc.

Wij hebben voor de man zowel als voor de vrouwen die scheren heel goede scheerproducten in huis. De producten zijn voornamelijk op basis van crèmes.

De personen die een scheerapparaat gebruiken.

Deze personen zou ik willen adviseren om na het scheren after-shave balm te gebruiken. Daar zit namelijk geen alcohol in dus bijt dat niet bij het opbrengen. Gebruik dan bijvoorbeeld een eau de toilet die spuit je niet op de huid maar kan luchtig op de kleding gespoten worden.

De personen die natscheren.

Deze personen zou ik willen adviseren om de pagina “hoe natscheren” te lezen. Met de scheerproducten wordt tijdens en na de scheerbeurt de huid beschermd waardoor u een frisse en verzorgde uitstraling in uw gezicht heeft.