Print Friendly, PDF & Email

Bed en Breakfast Kamers

De wellnesskamers van de Ruitenborgh.

De Luxe eenpersoonskamer:

Ruime 40 m2 eenpersoonskamer met eigen badkamer. De kamer is ingericht met een comfortabel bed. Er is een TV en een wekker met ingebouwde radio. Een zitje met tafeltje om bijvoorbeeld lekker een boek te kunnen lezen. Een bureau om wat aan te schrijven of uw PC gemakkelijk te kunnen gebruiken. Wij hebben bij het bureau een ADSL aansluiting die u kosteloos kunt gebruiken. Een bergkast en een kluisje zijn eveneens op de kamer ter beschikking. De kamer is voorts sfeervol aangekleed met schilderijen, stoffering en verlichting.

De badkamer is ruim en gebouwd tussen de balken van de boerderij in. Het geheel samen met dimbare halogeenverlichting geeft een knusse en sfeervolle uitstraling. De vloer zorgt voor de warmte. De radiator kunt u tevens gebruiken om uw handdoeken vooraf te verwarmen. U treft in de badkamer een toilet, wastafel, de benodigde badkameraccessoires, een ruime douche met dubbele douchekop en een volglazen deur aan. Het bad is van Plieger, een powerstreambad. Dit bad heeft aan 2 uiteinden massage elementen die naar believen water of lucht kunnen uitstoten voor voet en rugmassage.

Golfkamer en Jachtkamer: (2 persoonskamers).

De naam van deze kamers geven al de sfeer aan die u aan zult treffen. De kamers zijn ingericht met twee eenpersoons topbedden van een Nederlandse producent Lavital. Deze bedden zijn geheel met natuurlijke materialen gemaakt en hebben verschillende hardheid in het matras. Afhankelijk van uw gewicht kunt u dan kiezen welke u gebruikt om op te slapen. De kamers zijn ingericht met een zitje en tafeltje om ook lekker te kunnen zitten voor het lezen van een boek. Een radio met ingebouwde wekker en TV zijn indien u daarvan wilt genieten ook aanwezig.

Een bureau staat voor u ter beschikking om aan te schrijven of uw PC gemakkelijk te kunnen gebruiken. U kunt indien gewenst onze ADSL aansluiting kosteloos gebruiken. Een bergkast en een kluisje zijn eveneens op de kamer ter beschikking. De kamer is voorts sfeervol aangekleed met schilderijen, stoffering op thema uitgewerkt en verlichting. De verwarming voor de kamer zit in de muur verwerkt. Er zijn dus geen radiatoren aanwezig.

De badkamer is sfeervol ingericht en ademt de authenticiteit uit van de boerderij. De vloerverwarming zorgt voor een aangename weldadige warmte. In de badkamer treft u een toilet en een design wastafel aan met de nodige accessoires. Een föhn is standaard op de muur aangebracht. Deze kamers zijn voorzien van een Pharö stoomdouchecabine. In deze cabine zitten ook massage douches, kleurverlichting voor chromotherapie en radio verwerkt. Kortom op uw kamer uw eigen wellness.

Algemeen:

Op alle kamers hebben wij standaard frisdrank en water voor u ter beschikking. Bent u een koffie of theedrinker dan kunt u daar zelf een kopje koffie of thee zetten. Maak het u maar zo aangenaam mogelijk op de kamer.

Fitnessruimte:    (discreet gebruik)

Om de wellness nu totaal te maken is er voor de gasten een fitnessruimte ter beschikking. Dat is nu juist ook het aantrekkelijke van onze boerderij. Wij hebben veel in eigen huis om het juist zo aangenaam te maken. De fitnessruimte moet worden gereserveerd en is bedoeld om met maximaal 2 personen te gebruiken. U krijgt bij reservering de ruimte voor 1,5  uur ter beschikking. Veel mensen vinden het niet leuk om in de sauna te gaan met vreemde mensen. Nu kan het bij ons heel discreet.

De fitnessruimte is ingericht met:

  • Een krachtstation voor het trainen van uw spieren;
  • Een crosstrainer voor verbeteren van uw conditie;
  • Een infraroodsauna die lekker ruim is voor 2 personen. In deze sauna zit kleurverlichting voor chromotherapie, een radio/cd speler voor ontspannende muziek die u zelf kunt meenemen. Anders hebben wij vast wel iets toepasselijks in huis;
  • Voor het bruinen van de huid kunnen we u de zonnebank aanbevelen. Deze zonnebank is goedgekeurd en is na gebruik van de sauna heerlijk om te rusten onder het genot van de warmte van de lampen. De zonnebank is van het merk Alisun met een gezichtsbruiner.

De fitnessruimte is ter beschikking van de gasten en betalen per keer een vergoeding voor het gebruik.