Print Friendly, PDF & Email

Lavendelboerderij Ruitenborgh

Onze boerderij dateert van 1899 en is door de jaren heen een landbouwboerderij geweest. De inhoud van de boerderij is ongeveer 4000 m3 en beslaat ongeveer 550 m2 oppervlakte.

Ons, geheel met windsingels begroeide perceel, is ruim 13.500 m2 groot en staat midden in het prachtige open landschap dat grenst aan het Hunzegebied. De boerderij is geheel gerenoveerd en geworden tot een centrum van wellness voor de gasten die er verblijven. Uiteindelijk is rust, ruimte en ontspanning het motto in Drenthe. De lavendeltuin is een oase van lavendel waar het goed toeven is. Heerlijke geuren en kleuren om van te genieten.

Wijzelf laven ons in de rust en stilte rond de boerderij. Hier kun je nog kilometers ver kijken zonder veel woningen en andere elementen die het uitzicht belemmeren. De grotere doorgaande wegen liggen minimaal 5 kilometer van ons vandaan. Het geruis van auto’s hebben wij hier nauwelijks.

De omgeving heeft veel te bieden. De ontwikkeling in Drenthe ten dienste van de toerist staat hier niet stil. Er zijn heel veel arrangementen met allerlei mogelijkheden die uw verblijf hier tot een niet te vergeten tijd kan maken. Wij willen u daar graag bij helpen.