3 daags arr. met high tea 13 februari 2014

Print Friendly, PDF & Email

3 daags Weekendarrangement

Lavendelboerderij “RUITENBORGH”

€ 105,- p.p.

SEIZOEN 2014

tot en met 1oktober (behoudens onze vakantiesluiting)

Ontdek Drenthe met een echt Engels tintje gehuld in de wellness en Lavendelgeuren.

Wat bieden wij u:

  • Welkomstdrankje
  • 2 overnachtingen
  • Echte Engelse High Tea
  • Gratis gebruik van alle wellness apparatuur zoals sauna,
  • 2 keer uitgebreid geserveerd ontbijt
  • Gratis toegang tot de lavendelshowtuin
  • Gebruik van wandel- fiets- en autokaartenkaarten

Dag van aankomst:

Bij aankomst op vrijdag ontvangen wij u om 16.00 uur. Wij verwennen u met een echte Engelse High-tea, daarna kunt u heerlijk ontspannen in de stoomdouchecabine op uw eigen kamer en lekker gebruik maken van de sauna, zonnebank en apparatuur in onze aparte fitnessruimte.  ( wij verstrekken u extra badjas, slippers en extra badlakens).

U maakt er dus een ontspannen avond van en u gaat de nacht door genieten van hoge kwaliteit bedden, gemaakt van alleen maar natuurlijke materialen

De volgende dag:

U geniet dan, na het opstaan, eerst van een heerlijk en zeer uitgebreid geserveerd ontbijt. De dag kunt u lekker in Drenthe doorbrengen. In de natuur wandelen of fietsen, cultuur of wat dan ook. Drenthe heeft alles. Bent u niet op de hoogte vraag het ons en wij zullen u daarover persoonlijk informeren.

Aan het eind van de dag bijvoorbeeld lekker uit eten in een sfeervol restaurant (niet bij de prijs inbegrepen). Wij kunnen u helpen bij de keuze van de ambiance die u zoekt.

Dag van vertrek:

Wederom gaat u van een heerlijk uitgebreid ontbijt genieten en verder de dag invullen zoals u dat wilt. Wij willen u graag daarbij van dienst zijn.

U gaat aan het eind van de dag weer huiswaarts met een heerlijk ontspannen gevoel een weekend gehad te hebben waar nu eens niets moest